Петъчната ни музикална селекция започва с Енрике Иглесиас, който се завръща

...
Петъчната ни музикална селекция започва с Енрике Иглесиас, който се завръща
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Петъчната ни музикална селекция стартира с Енрике Иглесиас, който се завръща на музикалната сцена не просто с нов сингъл, а и с новината за подготвен нов албум. Проектът се споделя FINAL VOL. 2 и се чака да излезе напролет. Обявени бяха и нови дати от трансформиралото се в сензация турне с Pitbull и Рики Мартин. 

По всичко проличава, че 2024 г.ще бъде една от най-динамичните за испанеца. Парчето " Fria " e вторият сингъл от FINAL VOL. 2. Албумът FINAL VOL. 1 достигна над три милиарда стрийма и е сертифициран шест пъти като платинен в Съединени американски щати. В класациите на Billboard албумът на Енрике успешно се задържа в чартовете за латино албуми в продължение на 10 седмици. Тези достижения затвърждават актьора като международна музикална икона и вършат упованията към идния план на Иглесиас още по-големи.

Продължаваме с  Били Джоел, който  пуска първия си нов сингъл от 17 години. Песента е озаглавена " Turn The Lights Back On " и е дело на номинирания за Грами продуцент Фреди Уекслър. Феновете на актьора ще разпознаят присъщия му жанр от първо слушане.

В текста на песента Джоел риторично задава въпроса: " Дали чаках прекомерно дълго... с цел да включа още веднъж светлините? " Носителят на шест награди Грами и член на Залата на славата на рокендрола ще се качи на сцената тази неделя, 4 февруари, на премиите Грами, с цел да извърши за първи път " Turn The Lights Back On ".
 6-те музикални събития на февруари
6-те музикални събития на февруари

Този месец слушаме онлайн Тherion, Джаз за деца, Якуб Орлински, Shortparis, Тherion, Тангра и Vienna Strauss Philharmonic Orchestra,

Наостряме ухо към Tones And I , която показа нов сингъл, озаглавен " Dreaming ".

" Dreaming " е първата ария от идния ми албум. Поддържам своя интегритет в историите си, които постоянно идват от откровено възприятие на обич, загуба и вяра. Открих, че подсъзнателно пиша за неща, за които в никакъв случай не съм писала преди. Оставям музиката ми да върви натам, накъдето желае и в никакъв случай не се пробвам да я насилям в избрана посока, с цел да се впише в наклонност или жанр. Надявам се да харесате тази ария и нямам самообладание скоро да споделя още музика ", споделя за парчето певицата.

Кейт Хъдсън несъмнено съумя да ни изненада. Актрисата, която последователно се пробва да завладее и музикалната сцена, пусна първата си ария - " Talk About Love ".  Това се случи преди броени дни след седмици очакване от страна на почитателите на Хъдсън и десетки тийзъри в обществените мрежи. Звездата непрекъснато пускаше дребни елементи от парчето в историите или профила си в Instagram, с които подхранваше любознанието на своите почитатели.

В песента, написана в съавторство с Линда Пери и годеника на Хъдсън, Дани Фуджикава, 44-годишната актриса уважава любовната връзка на допустимо най-дълбокото равнище, до момента в който пее под съпровода на синтезатори, китари и темп от 90-те, който обезпечено ще приповдигне настроението ни.
 5 нови песни от седмицата с Хайди Клум, Джъстин Тимбърлейк, Джейсън Деруло, Майкъл Бубле, Tiesto, Rudimental и The Smile
5 нови песни от седмицата

Радост за окото и ухото

Завършваме с Pet Shop Boys , които започват натоварената 2024 година с анонсирането на идното издаване на чисто новия студиен албум с 10 песни " Nonetheless " на 26 април и пет специфични осъществявания в Royal Opera House в Лондон през юли. И до момента в който чакаме албума, можем да задоволим част от любознанието си със сингъла " Loleliness ". 

Албумът е първият за дуото с продуцента Джеймс Форд, който преди този момент е работил с актьори като Arctic Monkeys, Depeche Mode, Blur, Gorillaz и Simian Mobile Disco.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР